ואו ! אנחנו מכורים אליו , ומשוויצים איתו בכל הזדמנות 😉 אין לנו אורח אחד שלא הגיע אלינו ולא זכה לטעום מהשילוב המטריף הזה !
מניסיון : אם שותים אותו ועוצמים עיניים- אפשר להרגיש על חוף אקזוטי בתאילנד .
שייק מרענן , מעיף , עם נגיעות של גרגירי פסיפלורה , וטעם שנותן חשק לעוד ועוד
מוזמנים באהבה , הטרופי המושלם הזה- כשמו כן הוא – עלינו 😉
מרכיבים:
- אננס
- מנגו
- פסיפלורה
- בסיס מים/תפוזים
אופן הכנה:
להכניס לשייקר חופן מכל פרי. (למעט הפסיפלורה )
למלא בבסיס כלשהו שתבחרו עד שיגיע לחצי, להוסיף קרח , לשקשק – להתאהב ולהתמכר!!
השאר תגובה
אתה חייב להיות מחובר בכדי לפרסם תגובה.