גילוי נאות ; זה המתכון הראשון שאיי פעם ניסינו. זה המתכון הראשון שגרם לנו להתמכר לכל הטוב הזה שעכשיו אנחנו כבר משמינים ממנו 😉
עוד לפני שהתחלנו להתעסק בזה , אני זוכרת ממש בתור ילדים , הייתי מחכה לחורף שאבא יקנה תותים , איך שהקניות היו מגיעות לבית הייתי פותחת את התותים, שוטפת, חותכת, מכניסה לשקיות ולמקפיא! אותו כנל עם הבננה , והתמרים טעימים גם כך!
בקיץ הייתי כל כך מתבאסת שלא נשאר תותים (כי הם היו מתחסלים הרבה לפני…) והמתכון האהוב עליי נשאר ללא מענה :/
איזה מזל שהתגלגלנו לאן שהתגלגלנו , ועכשיו בכל תקופה בשנה יש לנו תותים מתוקים אדומים יפים (כמובן נקיים!) ותוצרת הארץ ! אפשר להתפנק על הדבר המושלם הזה בלי לדפוק חשבון ובלי לספור תותים 😉 ת ה נ ו !
מרכיבים:
- תות
- בננה
- תמר
- חלב
אופן הכנה:
להכניס לשייקר חופן מכל פרי.
למלא בבסיס כלשהו שתבחרו עד שיגיע לחצי, להוסיף קרח , לשקשק – להתאהב ולהתמכר!!
השאר תגובה
אתה חייב להיות מחובר בכדי לפרסם תגובה.