גילוי נאות ; זה המתכון הראשון שאיי פעם ניסינו. זה המתכון הראשון שגרם לנו להתמכר לכל הטוב הזה שעכשיו אנחנו כבר משמינים ממנו 😉

עוד לפני שהתחלנו להתעסק בזה , אני זוכרת ממש בתור ילדים , הייתי מחכה לחורף שאבא יקנה תותים , איך שהקניות היו מגיעות לבית הייתי פותחת את התותים, שוטפת, חותכת, מכניסה לשקיות ולמקפיא! אותו כנל עם הבננה , והתמרים טעימים גם כך!

בקיץ הייתי כל כך מתבאסת שלא נשאר תותים (כי הם היו מתחסלים הרבה לפני…) והמתכון האהוב עליי נשאר ללא מענה :/

איזה מזל שהתגלגלנו לאן שהתגלגלנו , ועכשיו בכל תקופה בשנה יש לנו תותים מתוקים אדומים יפים (כמובן נקיים!) ותוצרת הארץ ! אפשר להתפנק על הדבר המושלם הזה בלי לדפוק חשבון ובלי לספור תותים 😉 ת ה נ ו !

מרכיבים:

  • תות
  • בננה
  • תמר
  • חלב

אופן הכנה:

להכניס לשייקר חופן מכל פרי.

למלא בבסיס כלשהו שתבחרו עד שיגיע לחצי, להוסיף קרח , לשקשק – להתאהב ולהתמכר!!

מוצרים שלנו המופיעים במתכון:

קטגוריות:

בננה קפואה 2 ק"ג

קפואה קלופה וחתוכה, ארוזה בשקית 2 קילו. כשר
45
קטגוריות:

תמר קפוא קילו – 2 ק"ג

לחים קפואים ארוזים בשקית 2 קילו. נקיים מחרצנים
3255

השאר תגובה