צלחת אסאי- אהובת ליבנו. ההצלה שלנו , הארוחה (לפעמים היומית;) שלנו , אהבה וטעם שקשה להסביר במילים!

שילוב מוצלח של פרי האסאי , עם עוד 2 פירות (אל תשתוללו,אפשר גם תאכלס להחליף לתות ובננה) בכמות הנכונה, עם פירות יפים וחתוכים מלמעלה, גרנולה, זרעי ציה, פקאן סיני (משדרגגגג ברמות) ותפזרו מלמעלה מה שבא לכם!

תאכלס, זו צלחת הדימיונות , והיא פשוט מפנקת ברמות קשות , תמיד כשבא לנו להתפנק (ולפנק תשכנים) אנחנו מכינים אותה באהבה, לא מפסיקים להשוויץ איתה, ולא יודעים איך הסתדרנו בחיים לפני שכל הטוב הזה נחת עלינו!

מתאים ל3 או 4 צלחות.
בננה קפואה- 2 חופנים
מנגו קפוא- 2 חופנים
טבלית אחת של אסאי
להוסיף לבלנדר חלב/חלב שקדים וקוקוס – אך שיכסה רק חצי (ואפילו פחות) מהפירות (לקבלת מרקם סמיך)
אפשר גם להוסיף סילאן על מנת להמתיק.
לחלק את התכולה לצלחות
להוסיף מעל פירות חתוכים, גרנולה, זרעי ציה , פקאן סיני , לפזר מעל דבש/סילאן/טחינה
ולהתענג ?

מוצרים שלנו המופיעים במתכון:

קטגוריות:

בננה קפואה 2 ק"ג

קפואה קלופה וחתוכה, ארוזה בשקית 2 קילו. כשר
45

אסאי קפוא 400 גרם

כשר, ללא הכשר לפסח. 4 יחידות של 100 גרם מקור
50
קטגוריות:

פקאן סיני

100 גרם
15

טחינה הר ברכה חצי קילו

הטחינה הטובה והאיכותית ביותר בארץ! זאת היותה עשויה
20
קטגוריות:

דבש בוטיק קדומים 1 ק"ג

"דבש קדומים" השתתף בקטגוריית דבש פרחי הבר הבינלאומי
70

השאר תגובה