צלחת אסאי- אהובת ליבנו. ההצלה שלנו , הארוחה (לפעמים היומית;) שלנו , אהבה וטעם שקשה להסביר במילים!
שילוב מוצלח של פרי האסאי , עם עוד 2 פירות (אל תשתוללו,אפשר גם תאכלס להחליף לתות ובננה) בכמות הנכונה, עם פירות יפים וחתוכים מלמעלה, גרנולה, זרעי ציה, פקאן סיני (משדרגגגג ברמות) ותפזרו מלמעלה מה שבא לכם!
תאכלס, זו צלחת הדימיונות , והיא פשוט מפנקת ברמות קשות , תמיד כשבא לנו להתפנק (ולפנק תשכנים) אנחנו מכינים אותה באהבה, לא מפסיקים להשוויץ איתה, ולא יודעים איך הסתדרנו בחיים לפני שכל הטוב הזה נחת עלינו!
מתאים ל3 או 4 צלחות.
בננה קפואה- 2 חופנים
מנגו קפוא- 2 חופנים
טבלית אחת של אסאי
להוסיף לבלנדר חלב/חלב שקדים וקוקוס – אך שיכסה רק חצי (ואפילו פחות) מהפירות (לקבלת מרקם סמיך)
אפשר גם להוסיף סילאן על מנת להמתיק.
לחלק את התכולה לצלחות
להוסיף מעל פירות חתוכים, גרנולה, זרעי ציה , פקאן סיני , לפזר מעל דבש/סילאן/טחינה
ולהתענג ?
השאר תגובה
אתה חייב להיות מחובר בכדי לפרסם תגובה.