את הפרוזן האגדי הזה(!!!) הזה גילינו בעיצומו של הסגר הראשון… כל כך רוצים לצאת החוצה לאכול קצת להסתובב ..ואי אפשר! באחד הפעמים שהתחשק לנו פרוזן יוגורט בצורה מוגזמת, נזכרנו במקפאי יוגורטים הקטנים והחמודים שיש לנו, ושאף פעם לא באמת ידענו איך לאכול אותם (תרתי משמע)
ניסינו לפי ההיגיון , ויצא שיגעון !! לא האמנו לתוצאה, ולא האמנו שעד היום ממש יצאנו מהבית (ושילמנו כסף) בשביל שיצא לנו פרוזן כזה! אז זה באמת יוצא כמו בגלידריות , ובאמת ממש נדהמנו מהתוצאה. ואמרנו שחייבים לספר על זה לעולם 😉
ומאז, גם שהסגר נגמר אנחנו מעדיפים להתפנק בבית , לדעת בדיוק מה נכנס שם ומה לא , להתפנק בתוספות של שחיתות, שאף אחד לא יתקמצן לנו על השוקולד או הפקאן 😉 ולהינות מפרוזן תוצרת בית , אמיתי ♥
אז הנה המתכון המהממם והמוצלח שלנו , מה שבאמת כיף זה שאפשר לגוון ולשנות את הפירות למה שאוהבים, וכמובן לבחור איזה סוג יוגורט (ללא סוכר/עיזים/סויה) בקיצור , תתפרעו !!!
מרכיבים:
תות קפוא- חופן גדוש
בננה קפואה – חופן גדוש
מנגו קפוא- חופן גדוש
(אפשר לשחק עם הפירות ולהוסיף פירות יער , קיווי, אננס וכו..)
פרוזן יוגורט 1
מקופלת חומה ולבנה
פקאן סיני
אופן ההכנה:
להכניס הכול לבלנדר ולשים ממש מעט נוזל (חלב)
על מנת שיצא מרקם גלידתי ומפנק !
כבר לא צריך לצאת מהבית לגלדריה , פותחים אחת כזו אצלכם !?
בהצלחה ובתיאבון! לכל שאלה אנחנו פה בשמחה !
השאר תגובה
אתה חייב להיות מחובר בכדי לפרסם תגובה.