ואו ! אנחנו מכורים אליו , ומשוויצים איתו בכל הזדמנות 😉 אין לנו אורח אחד שלא הגיע אלינו ולא זכה לטעום מהשילוב המטריף הזה !

מניסיון : אם שותים אותו ועוצמים עיניים- אפשר להרגיש על חוף אקזוטי בתאילנד .

שייק מרענן , מעיף , עם נגיעות של גרגירי פסיפלורה , וטעם שנותן חשק לעוד ועוד

מוזמנים באהבה , הטרופי המושלם הזה- כשמו כן הוא – עלינו 😉

 מרכיבים:

  • אננס
  • מנגו
  • פסיפלורה
  • בסיס מים/תפוזים

אופן הכנה:

להכניס לשייקר חופן מכל פרי. (למעט הפסיפלורה )

למלא בבסיס כלשהו שתבחרו עד שיגיע לחצי, להוסיף קרח , לשקשק – להתאהב ולהתמכר!!

מוצרים שלנו המופיעים במתכון:

השאר תגובה